e-Útdíj

WebEye és az útdíj

A WebEye szolgáltatás felkészítése ütemesen halad, hogy a július 1-én induló e-Útdíj bevallásához teljes körű szolgáltatást nyújtson jelenlegi és jövőbeli Partnereinek az Állami Autópálya Kezelő Zrt-vel együttműködve.

 

Az elektronikus útdíj fizetés a ’90-es évektől folyamatosan terjed Európában és ettől az évtől hazánkban is elindul. A díjfizetésnek két módja van: viszonylati jegy és GPS alapú bevallási közreműködés.

 

A Lambda-Com Cégcsoport az egyik legnagyobb hazai és közép-európai GPS járműkövető rendszer szolgáltatóként, az egyik legfejlettebb technológia birtokában kötelességének érzi, hogy segítse a magyar elektronikus útdíj rendszer hatékony kiépülését. Ennek érdekében az e-Útdíj elszámolásához bevallási közreműködőként ránk is számíthatnak a 3,5 tonna és annál nagyobb súlyú gépjárművel rendelkező fuvarozók.

 

Legfőbb feladatunk, hogy pontos adatokat szolgáltassunk azon járműveknek, melyek a mi rendszerünk segítségével kívánják elszámolni díjkötelezettségüket az ÁAK felé.

 

Mindehhez precíz műszaki háttérrel rendelkezünk mind a fejlesztés, mind az ehhez szükséges infrastruktúra terén.

 

Ügyfeleink már meglévő WebEye egységei jellemzően alkalmasak* a bevallási elszámolások elkészítéséhez.

 

 

A fuvarozók számára elengedhetetlenül szükséges fedélzeti egységek (OBU) is rendelkezésre állnak, szakembereink segítségével pedig gyorsan és egyszerűen üzembe helyezhetők. Az eszközök beszerzésével kapcsolatban érdeklődjön az alábbi elérhetőségek valamelyikén.