e-Útdíj

Tisztelt Ügyfeleink

Tájékoztatjuk Önöket , hogy a WebEye Magyarország Kft-t 2013. 06. 27-én elsők közt auditálta az Állami Autópálya Kezelő Zrt. mint Bevallási Közreműködőt.
Ettől függetlenül a WebEye Magyarország Kft. az útdíj rendszer indulásához kapcsolódó működési kockázatok következtében a fokozatosan növelt rendszerterhelés mellett döntött. Úgy gondoljuk, hogy a bevezetést megelőző rendkívül feszített és gyors ütemű fejlesztés, valamint a rajtunk kívülálló körülményekre visszavezethető minimális próbaüzem figyelembevételével mindez Ügyfeleinkkel közös érdekünk!


Kérjük tehát Önöket, készüljenek fel arra, hogy az indulást követő néhány napban az úthasználatukat viszonylati jegy megvásárlásával biztosítsák. Ezzel elkerülhetővé válik, hogy egy esetleges rendszerhiba következtében Önöknek önhibájukon kívül bírságot kelljen fizetniük vagy éppen ellenkezőleg, kétszer fizessék meg az úthasználatot. Továbbá így az is elkerülhető, hogy egy ilyen esetben váratlanul kelljen viszonylati jegyet vásárolniuk.


A rendszerbe történő beléptetésről és aktiválásról mindenkit előzetesen értesíteni fogunk, a tényleges adatszolgáltatás indítását megelőző napon, de minimum 12 órával a kezdés előtt. Kollégáink igyekeznek egy néhány órás időablakot biztosítani az aktiváláshoz, annak érdekében, hogy a bevallás esetleges duplikálása elkerülhető legyen.


Felhívjuk figyelmüket, hogy korábbi tájékoztatásaink és a HU-GO felületen meghirdetett információkkal összhangban, a bevallási közreműködői tevékenységünk megkezdésének feltétele, hogy az ÁAK Csatlakozási Engedélyünket kibocsássa, melyre még jelen írás megszövegezésekor nem került sor.


Mindezek mellett Kollégáink igyekeznek mindent elkövetni annak érdekében, hogy a kialakult helyzetben a lehető legnagyobb segítséget nyújtsák Önöknek!


A sikeres indulásban bízva,


Üdvözlettel:


WebEye Magyarország Kft.

vissza