e-Útdíj

Tisztelt Látogatóink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a részünkre visszaküldött aláírt bevallási közreműködői szerződések mellékleteiben szereplő járművek kódjai az útdíj rendszerbe feltöltésre kerültek. A HU-GO rendszerben történő összerendelések így valamennyi jármű tekintetében elvégezhetőek.

 

Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy a lehetséges bírságolások elkerülésének érdekében a rendszer működését közösen segítsük!

 

Mindegyik, de különösen a szivargyújtóról üzemeltethető fedélzeti eszközözök energiaellátásának, jeladásra alkalmasságának, azaz üzemszerű működésének biztosítása, a teljes úthasználat ideje alatt (indulástól érkezésig) az úthasználó feladatát képezi. Ezért Fokozottan kérjük Önöket, hogy az úthasználat megkezdése előtt, továbbá lehetőségeikhez mérten az úthasználat során többször is ellenőrizzék járműveikben lévő eszközök működését.

 

Erre vonatkozóan jelenleg az alábbi lehetőségeket tudjuk biztosítani:

 

–          operátor központon keresztül személyes egyeztetés

–          havidíjas szolgáltatást igénybe vevő ügyfelek esetén az on-line felület segítségével

–          mobil eszközök esetén a visszajelző ledek követése

 

Az Eszköz tápellátását az úthasználat alatt tilos megszüntetni (kihúzni a szivargyújtóból), sőt javallott az Eszköz energia ellátásáról a megállás után még 1-2 percig gondoskodni, hogy az utolsó szakaszadatok egészen bizonyosan a központi adatfeldolgozó rendszerünkbe beküldésre kerüljenek.

 

Szeretnénk jelezni azt is, hogy a tengelyszám állítására jelenleg – egyelőre a mobil eszközök esetén is – csak a HU-GO felületén van lehetőség!

 

Természetesen a kialakult helyzethez alkalmazkodva a következő hetekben folyamatosan szeretnénk újabb alkalmazásokkal segíteni a fedélzeti eszközök ellenőrzését, az újabb lehetőségekről folyamatosan tájékoztatni fogjuk Önöket.

 

Üdvözlettel:

WebEye Magyarország Kft.

vissza