e-Útdíj

Tájékoztató szerződéskötésről

A WebEye Magyarország Kft. 2013. 06. 14-én szerződést kötött az Állami Autópálya Kezelő Zrt.-vel, melynek értelmében vállalatunk a HU-GO elektronikus útdíj rendszer szerződött Bevallási Közreműködőjének minősül.

 

Az Állami Autópálya Kezelő Zrt. hamarosan megkezdi a tevékenység előfeltételét képező minősítési eljárásokat a vele leszerződött Bevallási Közreműködőkkel.

 

Felhívjuk minden Érdeklődő figyelmét, hogy az elektronikus útdíj rendszer éles üzemkezdetekor és azt követően csak ezen, az ÁAK Zrt. által kibocsátott minősítéssel (csatlakozási engedéllyel) rendelkező szolgáltatók lesznek jogosultak megkezdeni a tényleges bevallási közreműködői tevékenységet. Kérjük, tájékozódjanak, hogy szolgáltatójuk megfelelt-e az ÁAK minősítési eljárásán, illetve abban az esetben, ha még nem történt meg az auditálás, érdeklődjenek, hogy mikorra várható annak minősítése.

 

A WebEye Magyarország Kft. a műszaki fejlesztések terén az ütemterv szerint halad ahhoz, hogy a július 1-vel induló e-Útdíj rendszerbe már auditált, csatlakozási engedéllyel bíró Bevallási Közreműködőként bekapcsolódjon.

 

A meglévő ügyfeleink, és új ügyfeleink részére elkészültek a szükséges dokumentumok, melyeket hamarosan rendelkezésükre bocsátunk.

 

Továbbá tájékoztatjuk meglévő és új ügyfeleinket, hogy online regisztrációs felületeinken gyorsan és kényelmesen leadhatják útdíjjal kapcsolatos szolgáltatásainkra vonatkozó igényléseiket az egyszerűbb ügyintézés érdekében.

vissza