e-Útdíj

Kedves Látogatóink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a WebEye Magyarország Kft-t 2013. 06. 27-én elsők közt auditálta az Állami Autópálya Kezelő Zrt. mint Bevallási Közreműködőt.


Mindezek ellenére a rendszer körül fennálló bizonytalanságok okán, az első napon egy szűk tesztcsoport feljelentkeztetésével kezdjük el az operatív szolgáltatást. Az első napokban folyamatosan monitorozzuk a szerverek működését és a kapcsolat stabilitásának, minőségének függvényében töltjük fel a kódokat és indítjuk el az útdíj bevallási tevékenységünket.


A visszaküldött szerződéseket folyamatosan dolgozzuk fel, az eszközeinken keresztüli útdíj bevallás kezdetéről az indulás előtt minimum 12 órával megelőzően tájékoztatni fogjuk Önöket.


Az átmeneti időszakban viszonylati jegy megvásárlásával szükséges az úthasználat biztosítása.


Tisztelettel kérjük Önöket, hogy az indulást segítsék azzal, hogy a regisztrációs lépésekről, egyenlegfeltöltés módjáról tájékozódjanak az ÁAK weboldalán, illetve a HU-GO felületen, tekintettel arra, hogy Kollégáink erre vonatkozóan nem tudnak felvilágosítást adni.


Természetesen a következő napokban is igyekszünk mindent megtenni annak érdekében, hogy a kialakult helyzetben továbbra is segítsük Önöket!


Továbbá felhívjuk figyelmüket, hogy az útdíjjal kapcsolatos információkról egész hétvégén folyamatos tájékoztatást adunk az utdij.blog.hu oldalunkon.


Üdvözlettel:


WebEye Magyarország Kft.

vissza