e-Útdíj

Kedves Látogatóink!

Szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy az útdíj rendszerhez történő csatlakozási folyamat elérkezett az utolsó fázisához . Az elmúlt  három napban a korábbi döntésünkkel összhangban folyamatos ellenőrzés mellett, lépcsőzetes ütemezéssel kezdtük meg a járművek feljelentkeztetését, csökkentve ezzel a rendszer kezdeti működési kockázatait.

 

A már visszaküldött és feldolgozott kódok feltöltését tovább folytatjuk. A feltöltés során nem szerettünk volna ügyfeleink között sorrendiséget felállítani, ezért a feltöltés rendszertechnikai szempontok szerint az alábbiaknak megfelelően indult el:

 

–          Először a MAX és PRO csomagban lévő előfizetések kerülnek feltöltésre, a  nem csomagos struktúrában szerződött partnereink pedig az üzemanyag figyeléssel ellátott eszközök regisztrációjának lehetőségével kalkulálhatnak. Péntek este 20:00-ig a viszonteladói hasonló struktúrában működő eszközök besorolása is várhatóan megtörténik.

–          Szombaton és vasárnap az ECO és ROAD csomagok, illetve az alapkövetést kiszolgáló eszközök kódjai fognak a rendszerben megjelenni.

 

Fontos:  a HU-GO felületen a kódok összerendelésével már indítható lesz az eszközökön keresztüli önbevallás. Javasoljuk, hogy a kódok HU-GO rendszerbe történő bevitelekor vegyék figyelembe a járműveikre már korábban megváltott viszonylati jegyek lejáratát, hiszen az összerendelést követően a szakaszjegytépés azonnal elindul a rendszerben.

 

Szeretnénk ugyanakkor jelezni, hogy a rendszer a rendkívül rövid fejlesztési határidő okán a mai napig hordoz magában bizonytalanságokat, melyért bevallási közreműködőként felelősséget vállalni nem tudunk! Az elmúlt napokban ugyanakkor számos megerősítést kaptunk arra vonatkozóan is, hogy a jegytépés rendben működött.

 

Mivel a fent leírt folyamat országosan csaknem 10.000-es nagyságrendű végponti aktiválást jelent, kérjük, Kollégáink irányába legyenek türelemmel, hiszen a beérkező telefonhívások és megkeresések száma is napi szinten ezres nagyságrendű!

 

Bízunk abban, hogy a leírtak szerint valamennyi ügyfelünk részére mielőbb elérhető lesz az eszközökön keresztüli útdíj bevallás.

 

Üdvözlettel:

 

WebEye Magyarország Kft.

vissza