e-Útdíj

Kedves Látogatóink!

Tájékoztatjuk, hogy a július 1-én 00:00-kor induló útdíj csatlakozás eseményeiről „percről percre” rovatunkban tudósítunk blogunkon,az utdij.blog.hu oldalon. Éjféltől pedig néhány óránként friss információkat közlünk ugyanitt. Kövessék figyelemmel a legfrissebb, első kézből származó információkat!

Az elmúlt napokban, mint ahogy tapasztalhatták és a Hírek menüpontban továbbra is olvashatják, többször igyekeztünk Önöket tájékoztatni az útdíj bevallás bevezetésének lépéseiről a lehetséges forgatókönyvek alakulásáról.

Szeretnénk megköszönni Önöknek az irányunkba kialakított óriási bizalmat, hiszen már néhány nap leforgása alatt is sok-sok ezer járműre vonatkozó megbízást kaptunk bevallási közreműködőként.

Felhívjuk ugyanakkor a figyelmüket, hogy jelen tájékoztatónk közreadásakor, azaz az éles rendszer indulását megelőző kevesebb, mint 16 órával – nem indult el az ÁAK és a WebEye Magyarország Kft. közötti éles szerverkommunikáció.
A megfelelő szerver kapcsolat hiánya egyben azt is jelenti, hogy a rendszer éles működési tesztjének lebonyolítására sem kerülhetett sor ez ideáig. Felelős szolgáltatóként így azt a döntést hoztuk,hogy amennyiben a következő néhány órában ezt a kapcsolatot sikerül is kiépíteni, a tényleges útdíj bevallást nem indítjuk el az egységeinken keresztül a hétfői napon.

vissza